A szálloda magyar vezetõsége úgy gondolta, hogy az elsõsorban a hotelvendégeinek kínált friss, könnyed, mediterrán fogások mellett a magyar, egészségükre odafigyelõ vendégeket is szeretnék megcélozni, így márciustól már elérhetõ Béres Alexandra különleges étlapja is a bisztró kínálatában.
A szálloda vezetõsége úgy érezte, hogy a kitûnõ adottságokkal nem csak saját külföldi vendégeit, hanem egészségtudatos magyar vendégeket is megszólíthat, így több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, míg végül Béres Alexandrával kötött együttmûködési megállapodást.
Az együttmûködés részeként Alexandra, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje, egy dietetikus szakértõ segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-tõl már elérhetõ a szálloda bisztrójában. Az étlap finomságai közül biztosan mindenki talál kedvére valót, mint például a supreme csirkemell kakukkfüves pirított céklával és gerslivel, vagy a harcsafilé pirított római salátával és fûszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy könnyû és ínyenc ebédnek. Az egyes fogások átlagára 2000 Ft körül mozog, a különleges italok, koktélok pedig 690 Ft-ba kerülnek, mint például a rebarbarás jegestea, amely friss lime juice és narancslé, agave szirup és gyógytea felhasználásával készül.