Vissza
A zabpelyhet forrásban levõ tejben lassú tûzön kifõzzük. A filézett csirkecombot folpack fólia alatt húskalapáccsal kissé meglapogatjuk és tetszés szerint fûszerezve, sózva közepes hõfokú sütõben 70%-osra sütjük. Elõkészítjük a rakotthoz a sütõ tepsit és egy réteg fõzött zabpehellyel kezdjük a rétegezést. Elterítjük rajta a gomolyát, majd következhet a csirkecomb és újra a zabpehely. Tetejét joghurttal borítjuk be és 140-150-fokos sütõben összesütjük.
Gomolyával rakott csirkehús (joghurttal, zabpehellyel)
HOZZÁVALÓK
.gomolyatúró 50 g
.zabpehely 40 g
.tej 100 ml
.joghurt 50 g
.csirkecomb 80 g
.só
.fûszerek
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2ELKÉSZÍTÉS
Munkaigényes étel!A zabpelyhet forrásban levõ tejben lassú tûzön kifõzzük. A filézett csirkecombot folpack fólia alatt húskalapáccsal kissé meglapogatjuk és tetszés szerint fûszerezve, sózva közepes hõfokú sütõben 70%-osra sütjük. Elõkészítjük a rakotthoz a sütõ tepsit és egy réteg fõzött zabpehellyel kezdjük a rétegezést. Elterítjük rajta a gomolyát, majd következhet a csirkecomb és újra a zabpehely. Tetejét joghurttal borítjuk be és 140-150-fokos sütõben összesütjük.